Restricions Covid-19 a tot Catalunya

Veure resum de condicions https://web.gencat.cat/ca/activem/restriccions-territorials/catalunya/

Projecte de regeneració i preservació del centre històric

L’Ajuntament de Bossòst ha donat llum verda a l’inici d’un projecte ambiciós de regeneració, restauració i preservació del centre històric del municipi per combatre la seva degradació i despoblament, amb una inversió de gairebé 300.000 euros, que serà distribuida en dos fases entre els anys 2021 i 2022. En aquest sentit, el consistori ha aprovat definitivament, aquesta setmana, el projecte executiu de l’obra de reforma dels carrers de Sant Antòni, Deth Nòrd i Casteràs, inclosos en la primera anualitat, amb 178.000 euros de pressupost. Aquesta aprovació és el pas previ per a la corresponent licitació de l’obra. La resta de la inversió s’executarà l’any que ve per a la millora dels carrers d’Arnan, Sant Cerat i Sant Joan Crisòstom. Ambdues despeses compten amb finançament del PUOSC i de recursos propis de l’Ajuntament. Més>>

Record a Antonio Sanglada

Al darrer ple, l’alcalde ha agraït i reconegut, en nom de la Corporació Municipal, els anys de servei i dedicació pública del regidor Antonio Sanglada Barés, recentment mort.

Preocupació per la proliferació de pisos turístics i l’accés a l’habitatge

L’Ajuntament ha donat llum verda a la suspensió potestativa de les tramitacions de les llicències relacionades amb la implantació d’habitatges d’ús turístic i habitatges compartits a tot el municipi per regular aquestes activitats, ja que avui no compten amb una norma local específica. Aquesta mesura, en vigor durant un any com a màxim, ve motivada per “la proliferació d’aquest tipus d’activitats en els darrers mesos, que pot suposar un greuge per als allotjaments existents, i per la necessitat d’incrementar la reduïda oferta actual d’habitatge disponible per a les famílies i els treballadors que vulguin viure a Bossòst”, segons Marqués. Tots aquests acords han estat aprovats per la unanimitat dels membres de la Corporació Municipal.

Més noticies…

Els comentaris estan tancats.

Close Search Window