La Comissió d’Urbanisme aprova la construcció d’un hotel i d’una planta de gas natural a Bossòst

La Comissió d’Urbanisme de la Vall d’Aran ha aprovat avui la construcció d’un hotel al carrer Sant Ròc, a través d’una modificació puntual de les Normes Subsidiàries i Complementàries de planejament per permetre l’ús hoteler en aquest sector de la població (veure nota del Departament de Territori i Sostenibilitat). “Aquest ha estat un expedient llarg que pot donar els seus fruits per complementar l’oferta turística actual i atraure nous visitants a la població, d’acord amb la tipologia hotelera desenvolupada”, ha declarat l’alcalde i representant de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) a la Comissió, Amador Marqués.

Així mateix, la Comissió ha donat el vistiplau definitiu a la instal·lació d’una planta satèl·lit de gas natural liquat (GNL) per donar servei a la població a partir d’aquest hivern. “També esperàvem aquesta aprovació per fer realitat la distribució del gas natural a Bossòst, convertint-nos en el primer municipi aranès que tindrà aquesta energia”, segons Marqués, que ha agraït el suport i la col·laboració dels serveis d’urbanisme del Departament de Territori i Sostenibilitat en la tramitació d’aquest expedient.

En el mateix sentit, s’ha aprovat la modificació puntual de les Normes Subsidiàries que permet la ubicació d’equipaments d’interès públic per a serveis tècnics en sòl no urbanitzable de protecció especial, com és el cas d’aquesta planta de gas natural, i seguint l’exemple d’altres municipis aranesos.

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

Comment (1)

  1. IGNACIO CARRASCON  |  

    Buenos días , estaríamos interesados en que nos remiteran mas información acerca del constructor y arquitecto que va a llevar la obra de construcción del nuevo hotel en Bossost, de cara al tema de ascensores; mi dirección de correo es ignacio.carrascon@acresa.cat. Ascensores Montoy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *