Bossòst aprova el pressupost municipal, de 990.000 euros

Noves partides per a l’impuls del sector econòmic i la millora de la xarxa de distribució de l’aigua

L’Ajuntament de Bossòst ha aprovat en sessió plenària el seu nou pressupost, per a l’any 2017, que ascendeix a 990.000 euros. Dins aquest import, el consistori preveu una partida nova per al desenvolupament d’una línia de subvencions d’impuls al sector comercial i hosteler, dotada en 6.100 euros. També diposa de pressupost per a la millora de la xarxa general de distribució de l’aigua, valorat en 34.000 euros, i per a l’arranjament del camí veïnal d’Era Lana, dins la carretera de Bossòst a Arres, de 7.300 euros, ambdues amb subvencions de la Diputació.

Així mateix, a l’espera de la confirmació del nou Fons de Millores mediambientals, reserva una partida específica per reparar les cabanes de Còth de Barètja i Cric, amb l’objectiu de millorar aquestes infraestructures tant per la seva funció ramadera com turística.

L’alcalde Amador Marqués ha explicat que “aquest torna a ser un pressupost molt auster, ajustat i contingut” i ha destacat “l’esforç econòmic de l’Ajuntament, en uns moments en què comptem amb poques subvencions i ens trobem molt limitats per generar noves inversions tant per la regla de despesa com pel Pla Econòmic i Financer vigent”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *